Aktualno

Povabilo k oddaji ponudbe (Invitation): Dobava premoga (Coal Supply)

Povabilo k oddaji ponudbe: DOBAVA PREMOGA

Vabimo vas, da v skladu s povabilom (v prilogi spodaj) k oddaji ponudbe oddate svojo ponudbo.

Rok za oddajo ponudbe: 26. 7. 2023 do 10. ure po elektronski pošti v pdf. obliki, v skladu s točko 1.5 dokumentacije.

 

----

Invitation to tender: SUPPLY OF COAL

We invite you to submit your offer of Coal Supply in accordance with the Invitation documentation (in the attachment bellow).

Deadline for submitting the offer: 26 July 2023 by 10 a.m. by e-mail in pdf format. form, in accordance with point 1.5 of the documentation.

 

Datoteke
Datoteka SLO_ENLJ_Dobava premoga_povabilo (word) [docx | 131,6 KB]
PDF icon SLO_ENLJ_Dobava premoga_povabilo (pdf) [pdf | 939,2 KB]
Datoteka ENG_ENLJ_Coal_Supply_Inivitation (word) [docx | 96,3 KB]
PDF icon ENG_ENLJ_Coal_Supply_Inivitation (pdf) [pdf | 1 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n