O družbi

Arhiv novic

Objava prostega delovnega mesta: Upravljalec sistema za distribucijo plina

22. 09. 2022
Za delo v Službi za distribucijo plina v Sektorju za oskrbo s plinom vabimo k sodelovanju sodelavca za delovno mesto

S 1. septembrom višja cena toplote

01. 09. 2022
Glede na razmere na trgih z energenti, na katerih smo dobavitelji energije soočeni z vse bolj naraščajočimi nabavnimi cenami ener

Sporočite stanje plinomera

23. 08. 2022
Zaradi izredno visokih cen energentov in številnih zakonodajnih sprememb odjemalcem zemeljskega plina svetuj

Pridružite se izzivu Vredno za vedno

01. 06. 2022
Smo Hubert, Vojka, Cofi, Urbi in Holdi, pisana druščina neukrotljivih likov Vezalkarjev, zanimivih čeveljcev, ki na hudomušen način...

Obvestilo o spremembi cene toplote z majem 2022

29. 04. 2022
S 1. majem višja cena toplote

Strani

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n