O družbi

Arhiv novic

Objava prostega delovnega mesta: elektro vzdrževalec-specialist

04. 01. 2023
Za delo v Službi za obratovanje v okviru Sektorja za proizvodnjo in vzdrževanje vabimo k sodelovanju sodelavca za delovno mesto

Objava prostega delovnega mesta: Obratni elektrikar

04. 01. 2023
Za delo v Službi za obratovanje v okviru Sektorja za proizvodnjo in vzdrževanje vabimo k sodelovanju sodelavca za delovno mesto

OBVESTILO UPORABNIKOM

30. 11. 2022
Obveščamo vas, da na portalu mojračun.energetika-lj.si prihaja do občasnih tehničnih težav. 

Od 1. novembra nižja cena toplote

02. 11. 2022
V času zelo visokih cen energentov nas veseli, da lahko uporabnike daljinskega ogrevanja v Ljubljani obvestimo, da smo s 1.

Od 1. novembra nižja cena toplote

02. 11. 2022
V času zelo visokih cen energentov nas veseli, da lahko uporabnike daljinskega ogrevanja v Ljubljani

OBVESTILO ODJEMALCEM GLEDE IZDAJE RAČUNOV V MESECU OKTOBRU

12. 10. 2022
Zaradi implementacije spremenjene davčne stopnje v skladu z Zakonom o nujnem ukrepu na področju davka na dodano vrednost za...

Strani

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n