O družbi

Splošni pogoji za prodajo in nakup električne energije za gospodinjske in male poslovne odjemalce

Splošni pogoji za prodajo in nakup električne energije za gospodinjske odjemalce in male poslovne odjemalce Javnega podjetja Energetika Ljubljana d.o.o. opredeljujejo pogoje prodaje in nakupa električne energije ter pravice in obveznosti kupca in dobavitelja električne energije in so sestavni del vsake posamezne pogodbe o prodaji in nakupu električne energije.

Datoteke
PDF icon splosni-pogoji-za-prodajo-in-nakup-elektricne-energije-za-gospodinjske-odjemalce-in-male-poslovne-odjemalce-1.-1.-2019.pdf [pdf | 201,2 KB]
PDF icon sprememba-st.-1-splosnih-pogojev-za-prodajo-in-nakup-elektricne-energije-za-gospodinjske-odjemalce-in-male-poslovne-odjemalce5.pdf [pdf | 130,3 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n