O družbi

Demineralizirana voda

Prodaja demineralizirane vode pravnim osebam

 
Kontakt za naročila

Luka Ambrož
E: luka.ambroz@energetika.si
T: 01 58 75 243
 

Lovro Novinšek
E: lovro.novinsek@energetika.si 
T: 01 58 75 259
 

 


Prevzem vode

Demineralizirano vodo PO PREDHODNEM NAROČILU izdajamo vsak delovni dan med 7.30 in 13.00, in sicer v skladišču enote TE-TOL, na Toplarniški ulici 19, Ljubljana (Moste). 

Embalažo dostavi in zagotovi kupec. Najmanjša možna količina prevzema je 200 litrov.

Cenik

Količina

Cena/liter (EUR) brez DDV

do 1.000 litrov
nad 1.000 litrov

0,08
0,05

 

 
Datoteke
PDF icon Kvaliteta demineralizirane vode (pdf) [pdf | 480,8 KB]
Datoteka Kvaliteta demineralizirane vode (word) [docx | 141,3 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n