O družbi

Zaposlimo

Povabilo

09. 09. 2021
POVABILO  

Objava prostega delovnega mesta: Samostojni tehnolog za distribucijsko omrežje

09. 09. 2021
Za delo v Sektorju za oskrbo s plinom vabimo k sodelovanju sodelavca za delovno mesto    

Objava prostega delovnega mesta: Tehnolog za distribucijsko omrežje

09. 09. 2021
Za delo v Sektorju za oskrbo s plinom vabimo k sodelovanju sodelavca za delovno mesto    

Objava prostega delovnega mesta: Upravljalec distribucijskega omrežja

31. 08. 2021
Za delo v Službi za distribucijo toplote v okviru Sektorja za oskrbo s toploto vabimo k sodelovanju sodelavca za delovno mesto

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n