O družbi

Reference

Z uspešno realizacijo uspešnih referenčnih projektov si je z leti podjetje pridobilo veliko zaupanje poslovnih partnerjev doma in po svetu. To dokazuje tudi članstvo v posameznih gospodarskih združenjih ali društvih, kjer poteka izmenjava strokovnega znanja med enakimi podjetji v Sloveniji in v Evropi.

Energetika Ljubljana je članica:

  • GIZ DZP - Gospodarsko interesno združenje za distribucijo zemeljskega plina je organizacija s sedežem v Ljubljani. Ustanovili so jo slovenski distributerji zemeljskega plina.  Združenje promovira uporabo zemeljskega plina in zastopa interese svojih članov;
  • Slovenskega združenja za daljinsko energetiko;
  • Evropskega združenja EUROHEAT & POWER;
  • COGEN Europe - združenje za promocijo sočasne proizvodnje električne in toplotne energije (enota TE-TOL).

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n