O družbi

Strokovni ogledi

Obvestilo:

Spoštovani,

obveščamo vas, da v času ogrevalne sezone (september - maj) in v času aktivne izgradnje plinsko-parne enote strokovnih ogledov za skupine ne omogočamo.

Hvala za razumevanje.

 

---------------------------

Izvajanje strokovnih ogledov

Skupine do 15 oseb

Strokovni ogled lahko izvedemo le za organizirane skupine do največ 15 oseb, in sicer v dopoldanskem času delovnega tedna (1x tedensko). Posamezen ogled traja približno eno uro. Zaželeno je, da imate vnaprej pripravljena vprašanja.
Ogledi niso možni v času rednih letnih vzdrževalnih del (remonti), to je predvidoma od začetka aprila do konca septembra. 

Kako se prijaviti?

Posredujte nam povpraševanje, v katerem  natančno opredelite vaše potrebe po dodatnih znanjih oz. po informacijah, ki bi jih potrebovali. Na osnovi vašega povpraševanja vas bomo kontaktirali in se z vami pogovorili o možnostih izvedbe strokovnega ogleda.

Kontakt za povpraševanje: doris.kukovicic@energetika.si.
 

 

Video prikazuje soproizvodnjo toplotne in električne energije v enoti TE-TOL
Video prikazuje uporabo energentov v enoti TE-TOL
Video prikazuje Laboratorij za goriva v enoti TE-TOL

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n