O družbi

Kodeks upravljanja

Družba je sprejela in pri svojem poslovanju upošteva določila Kodeksa upravljanja družbe, ki opredeljuje način delovanja nadzornega sveta in poslovodstva družbe. Določa tudi sistem notranjih kontrol in transparentnost poslovanja.

Politika upravljanja določa skupine deležnikov in odnose z njimi. Ključne skupine deležnikov s katerimi družba vzpostavlja in vzdržuje redne odnose so: zaposleni, družbeniki, kupci/uporabniki, dobavitelji, državni organi, mediji, strokovna javnost, lokalna skupnost in nevladne organizacije.

Temeljna načela etičnega kodeksa Javnega holdinga Ljubljana in odvisnih družb so:

  • Kupci/uporabniki - Zanesljivost in kakovost za kupca/uporabnika sta bistvo našega dela.
  • Zaposleni - Z zaposlenimi ravnamo pravično in spoštljivo.
  • Družbeniki - Delujemo z integriteto in smo zavezani k trajnostnim dosežkom.
  • Dobavitelji/Poslovni partnerji - Prizadevamo si, da ostanemo zaupanja vreden poslovni partner.
  • Družba - Prizadevamo si biti družbeno odgovorno podjetje.

 

Datoteke
PDF icon Kodeks upravljanja družbe Javni holding Ljubljana in odvisnih družb [pdf | 9,7 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n