O družbi

Politika kakovosti

Kakovost zagotavljamo na vseh področjih dela in pri izvajanju vseh preskusnih metod.

Storitve Laboratorija za goriva in kemijsko kontrolo vod so v skladu z zahtevami in pričakovanji naročnikov. Zadovoljstvo in zaupanje strank je naša prednostna naloga. Stalno se trudimo, da bi izboljšali kakovost storitev in konkurenčnost ter učinkovitost sistema vodenja. Preskuse vedno izvajamo v skladu z metodami, ki so navedene v obsegu dejavnosti Laboratorija za goriva in kemijsko kontrolo vod.

Kakovost zagotavljamo na vseh področjih dela in pri izvajanju vseh preskusnih metod. Cilji sistema kakovosti so opredeljeni v poslovniku kakovosti. Pri vsakdanjem delu upoštevamo zahteve Slovenske akreditacije ter zahteve standarda SIST EN ISO/IEC 17025 in stalno izboljšujemo učinkovitost sistema vodenja.

Laboratorija za goriva in kemijsko kontrolo vod v celoti sprejema politiko kakovosti družbe Energetika Ljubljana d.o.o. ter uresničuje začrtane cilje in naloge sistema kakovosti družbe Energetika Ljubljana d.o.o.

Vsi člani osebja odgovarjajo za kakovost svojega dela in so dolžni ravnati v skladu s sprejeto politiko kakovosti ter izpolnjevati postopke, ki so določeni v POSLOVNIKU KAKOVOSTI Laboratorija za goriva in kemijsko kontrolo vod in pripadajočih dokumentih.

Oprema (fotogalerija):

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n