O družbi

Kaj delamo?

Zagotavljamo celovito energetsko oskrbo:

  • proizvajamo, distribuiramo in dobavljamo vročo vodo, paro in hlad (toplotno energijo);
  • distribuiramo in dobavljamo zemeljski plin, CNG, LNG;
  • proizvajamo in dobavljamo električno energijo iz visoko učinkovite soproizvodnje.

Sistemske dejavnosti:

  • izvajanje gospodarske javne službe distribucije in dobave toplote v MOL;
  • izvajanje dejavnosti sistemskega operaterja distribucijskega omrežja za zemeljski plin v MOL in primestnih občinah Medvode, Dol pri Ljubljani, Dobrova - Polhov Gradec, Škofljica, Brezovica, Ig, z občino Log - Dragomer smo marca 2010 podpisali koncesijsko pogodbo; oskrbo s plinom širimo tudi v občino Grosuplje;
  • izvajanje sistemskih storitev za slovenski elektroenergetski sistem.

 

Preverite naše storitve in si zagotovite celovito oskrbo vašega doma tudi vi.

Bivanju dajemo utrip - promocijski video z glasbeno podlago

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n