Info za uporabnike

Združen in/ali elektronski račun za storitve Energetike Ljubljana

Odjemalci Energetike Ljubljana se lahko odločite za prejemanje združenega in/ali elektronskega računa.

Zakaj izbrati združen in/ali elektronski račun?
Na združenem računu imate lahko zbrane vse storitve, ki jih izvaja Energetika Ljubljana:

  • oskrba z zemeljskim plinom,
  • dobava zemeljskega plina,
  • dostop do distribucijskega omrežja ZP (omrežnina),
  • dobava toplotne energije,
  • vzdrževanje toplotne postaje.
     

Elektronski račun pa je okolju prijaznejši od klasičnega računa, prejemate ga lahko v e-banko ali na elektronski naslov, evidenca prejetih računov vam je dostopna kjerkoli in kadarkoli.  Elektronski račun si lahko uredite tudi za vse storitve ostalih javnih podjetij v skupini Javni holding Ljubljana, in sicer na povezavi: http://www.jhl.si/eracun/e-racun_desktop.htm.

Podpisano Vloga za izdajo združenega in/ali elektronskega računa lahko oddate po elektronski pošti na naslov info@energetika.si, osebno ali po klasični pošti na naslov sedeža družbe (Energetika Ljubljana d.o.o., Verovškova ulica 62, 1000 Ljubljana).

Datoteke
PDF icon Splošni pogoji za izdajo združenega računa za storitve Energetike Ljubljana [pdf | 209,5 KB]
PDF icon Vloga za izdajo združenega in elektronskega računa [pdf | 506,3 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n