Info za uporabnike

Storitev Enakomerni mesečni obrok

S storitvijo Enakomerni mesečni znesek si lahko porazdelite letno porabo zemeljskega plina in/ali električne energije na enajst enakih delov in poračun. Podpisano Izjavo o pristopu k izvajanju storitve Enakomerni mesečni znesek lahko pošljete po elektronski pošti na naslov info@energetika.si ali na naslov Energetika Ljubljana d.o.o.,  Veroškova ulica 62, 1000 Ljubljana.
 

Člani Kluba Zvestoba ogreva lahko to storitev izkoristite kot brezplačno ugodnost.

Datoteke
PDF icon Vsebina in pogoji izvajanja storitve Enakomerni mesečnii obrok [pdf | 180,3 KB]
PDF icon Izjava o pristopu k storitvi Enakomerni mesečni znesek [pdf | 233,4 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n