O družbi

Kontakti

 

Dežurna služba - PLIN 

01 5889 446  intervencijska služba
   

Nasveti za varno uporabo zemeljskega plina

 

 

Dežurna služba - TOPLOTA

01 5889 537  intervencijska služba
   

 

 

Klicni center 080 2882

ponedeljek, sreda 8.00 - 16.00
torek, četrtek, petek 8.00 - 15.00

 

 

Sprejemna pisarna Verovškova

ponedeljek, sreda 7.30 - 16.00
torek, četrtek, petek 7.30 - 15.00

Verovškova ulica 62, Ljubljana

 

 

Sedež družbe

Verovškova ulica 62 Ljubljana
01 588 90 00 info@energetika.si


 

Enota TE-TOL

Toplarniška ulica 19 Ljubljana
01 587 52 00 info@energetika.si

 

 

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n