Info za uporabnike

Kontaktni center

Tu smo za vas:

 

Kontaktni center 

080 2882

Sprejemna pisarna  

(Verovškova ulica 62, LJ)

ponedeljek in sreda  od 8. do 16. ure    od 7.30 do 16. ure    
torek, četrtek in petek od 8. do 15. ure od 7.30 do 15. ure

 

Dežurna služba

Če potrebujete dežurno oz. intervencijsko službo, smo vam na voljo na naslednjih kontaktih:

Plin            01 / 5889 446 (klic le v primeru okvare oz. poškodbe)

Toplota     01 / 5889 537

 

Koristne povezave

Načini sporočanja stanja plinomera 

Načini sporočanja stanja porabe električne energije

Obrazci

Pogosta vprašanja

Direktna obremenitev (SEPA)

E-račun

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n