Aktualno.

 
20. 06. 2024
  Spoštovani,
 
 
29. 05. 2024
Spoštovani dijakinje in dijaki!
 
 
22. 05. 2024
»Povabilo k oddaji ponudbe« na naši spletni strani.  
 
 
26. 04. 2024
  Spoštovani,
 
 
23. 04. 2024
Spoštovani odjemalci zemeljskega plina,
 
 
08. 04. 2024
Spoštovani,
 
 
02. 02. 2024
  Spoštovani,
 
 
21. 01. 2024
Uporabnike CNG vozil obveščamo, da zaradi okvare trenutno ne obratuje polnilnica na lokaciji P+R Dolgi most. 
 
 
25. 10. 2023
  Spoštovani,
 
ARHIV NOVIC

Strani

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n