Aktualno

Razpis kadrovskih štipendij za šolsko leto 2023/2024

Spoštovani dijakinje in dijaki!

Energetika Ljubljana je energetska družba, ki zagotavlja celovito oskrbo z energijo. Smo največja soproizvodnja toplotne in električne energije v Sloveniji in upravljalci največjega distribucijskega sistema za oskrbo s toploto (vročevod) in oskrbo z zemeljskim plinom (plinovod) v državi.

Za šolsko leto 2023/24 razpisujemo 12 kadrovskih štipendij za srednje poklicno in srednje strokovno izobraževanje elektro in strojnih smeri, in sicer za naslednja področja del oz. nalog:

  • Upravljanje, vzdrževanje in nadzorovanje proizvodih naprav ter vročevodnih in plinovodnih distribucijskih omrežij.


Štipendistom nudimo:

  • redno mesečno izplačilo kadrovskih štipendij,
  • opravljanje obvezne delovne prakse v vsakem šolskem letu,
  • možnost opravljanja počitniškega dela,
  • zagotavljanje strokovnega mentorstva,
  • možnost zaposlitve po uspešno končanem izobraževanju.

 

Prijava naj vsebuje:

  • dokazilo o vpisu v izobraževalni program,
  • dokazilo o učnem uspehu v zadnjem letu zaključenega izobraževanja,
  • potrdilo o državljanstvu Republike Slovenije,
  • kratek življenjepis s kontaktnimi podatki (vključno z e-naslovom in telefonom) in
  • izjavo, da v času štipendiranja nima sklenjene druge pogodbe o kadrovskem štipendiranju.


Prijave za pridobitev kadrovske štipendije pošljite do vključno 14. 8. 2023 na elektronski naslov: info@energetika.si ali po navadni pošti, na naslov Energetika Ljubljana, Verovškova ulica 62, 1000 Ljubljana, s pripisom »Vloga za kadrovsko štipendijo«. Prijavo na razpis za mladoletne osebe morajo poleg kandidatov podpisati tudi njihovi starši oz. zakoniti zastopniki.

 

Veselimo se vašega odziva.

 

Energetika Ljubljana

Datoteke
PDF icon Razpis kadrovskih štipendij za šolsko leto 2023/2024 [pdf | 156,4 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n