Info za uporabnike

Zamenjava dobavitelja plina

Spletni obrazec za menjavo dobavitelja plinaEnergetika Ljubljana bo vaš novi dobavitelj zemeljskega plina:

  1. Pokličite na brezplačno številko 080 28 82 ali nam pišite na info@energetika.si
  2. Izpolnite obrazec ali nam sporočite: 
  • ime in priimek,
  • naslov,
  • kontaktne podatke (e-pošta, telefon),
  • prodajno skupino oziroma vašo letno porabo zemeljskega plina (podatke o prodajni oz. odjemni skupni lahko najdete na položnici),
  • številko plinomera in
  • dosedanjega dobavitelja zemeljskega plina.
     

Na vaš naslov vam bomo poslali »Pogodbo o dobavi zemeljskega plina« in »Pooblastilo«, s katerim pooblaščate Energetiko Ljubljana, da vas zastopa v postopku zamenjave dobavitelja.

Podpisano dokumentacijo nam čim prej vrnite, da bo Energetika Ljubljana pri geografsko pristojnem operaterju distribucijskega sistema zemeljskega plina (ODS) lahko izvedla postopek zamenjave dobavitelja.

V kolikor je bila prijava zamenjave dobavitelja pri ODS pravočasno in uspešno izvedena do vključno 10. dne v tekočem mesecu, bo Energetika Ljubljana vaš novi dobavitelj zemeljskega plina že s 1. dnem naslednjega meseca.

Opis sheme: Shema predstavlja korake postopka za zamenjavo dobavitelja plina.
Postopek vam lahko razložimo tudi na brezplačni telefonski številki 080 2882.

Datoteke
PDF icon Obrazec za zamenjavo dobavitelja [pdf | 319,4 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n