O družbi

Načrt zaščite in reševanja ob naravnih in drugih nesrečah

Načrti zaščite in reševanja, ki jih imamo sprejete in veljavne v Energetiki Ljubljana, za obe lokaciji družbe, to je za enoto TE-TOL na Toplarniški ulici 19 in za enoto TOŠ na Verovškovi ulici,  so zainteresirani javnosti dostopni, in sicer:

 

  • Načrt zaščite in reševanja ob naravnih in drugih nesrečah na lokaciji Toplarniška ulica 19, Ljubljana (enota TE-TOL), sprejet dne 14. 10. 2022, kontaktna oseba: Pooblaščenec direktorja za varstvo pri delu, PV in CZ, Aleksander Klopčič (za možnost vplogleda v dokumente pišite na: aleksander.klopcic@energetika.si) in

 

  • Načrt zaščite in reševanja ob naravnih in drugih nesrečah na lokaciji Verovškova 62, Ljubljana (enota TOŠ) sprejet z dne 17.12.2021, kontaktna oseba: Pooblaščenec direktorja za varstvo pri delu, PV in CZ, Peter Čater (za možnost vpogleda v dokumente pišite na peter.cater@energetika.si).

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n