Aktualno

Obvestilo uporabnikom zemeljskega plina na Lavrici in Škofljici

Spoštovani,

obveščamo vas, da je v industrijski coni Škofljica prišlo do poškodbe na plinovodnem omrežju Energetike Ljubljana s strani tretje osebe. Po naših podatkih naj bi gradbeni izvajalec, ki v industrijski coni izvaja gradbena dela, med delom odtrgal sifon na plinovodnem omrežju in s tem povzročil uhajanje plina. Uhajanja plina ni več. Energetika Ljubljana je zaprla plinsko pipo na Lavrici, zaradi česar je brez oskrbe s plinom trenutno celotna Škofljica in polovica Lavrice. Napaka se uspešno odpravlja, cestni in železniški promet že normalno tečeta. Brez oskrbe je trenutno 416 odjemalcev, a si v Energetiki Ljubljana prizadevamo, da bo ta čim prej stekla.

Hvala za razumevanje.

 

Dodatno obvestilo:

Oskrba s plinom je na območju Lavrice in Škofljice ponovno vzpostavljena in nemotena.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n