Aktualno

Nova Sistemska obratovalna navodila za plin

S 6. 8. 2020 stopijo v veljavo nova Sistemska obratovalna navodila (SON) in nove Tehnične zahteve za plin Energetike Ljubljana.


Najpomembnejša novost SON-a je sprememba postopka priključitve na distribucijsko plinovodno omrežje.

Več informacij si preberite na tej povezavi.

 

Obrazci, ki jih potrebujete za priključitev na omrežje:

 

GRADNJA PRIKLJUČKA


Vloga za izdajo soglasja za priključitev na distribucijski sistem zemeljskega plina

 

GRADNJA NOTRANJE PLINSKE NAPELJAVE S PLINSKIM KOTLOM

Izjava lastnika v postopku priključitve na distribucijsko omrežje zemeljskega plina

Izjava naročnika gradbene storitve k naročilu

Obrazec - Tehnična risba izvedenih del notranje plinske napeljave

Osnovni podatki o priključku

Priloga 1: Osnovni podatki o notranji plinski napeljavi

Vloga za zaplinjanje notranje plinske napeljave

Zapisnik o preizkusu trdnosti in tesnost plinske napeljave

 

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n