Aktualno

Obvestilo: Pomoč prizadetim odjemalcem v poplavah - vloge še do 31. 1. 2024

Spoštovani,

Energetika Ljubljana je uporabnikom električne energije in zemeljskega plina, ki so bili v času poplav (avgusta 2023) odjemalci pri Energetiki Ljubljana, omogočila znižano ceno obeh energentov do 31. decembra 2023, in sicer 1 evro za megavatno uro (brez DDV). 

V tem času je obravnavala tako seznam upravičencev za znižano ceno elektrike (skladno z interventnim zakonom), kot tudi prejete vloge oz. prošnje za znižano ceno plina.

Vlogo oz. prošnjo je možno oddati še do 31. januarja 2024. Na naslov: info@energetika.si nam posredujte kontaktne podatke (ime in priimek, naslov ter številko odjemnega mesta za plin in/ali elektriko). 

 

S spoštovanjem

Energetika Ljubljana

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n