Aktualno

S 1. januarjem sprememba cene toplote

S 1. januarjem 2024 se bo variabilni del cene toplote za sistem daljinskega ogrevanja v Ljubljani, ki s toploto in sanitarno toplo vodo oskrbuje okoli 61.000 stanovanj, dvignil za 9,75 odstotka oz. za 7,71 evra in bo znašal 86,78 evrov za megavatno uro. Fiksni del cene toplote bo ostal nespremenjen. Skupni letni strošek za ogrevanje bo za leto 2024 v primerjavi z letom 2023 višji za okoli 7 odstotkov, daljinsko ogrevanje v Ljubljani pa bo še naprej med ugodnejšimi sistemi daljinskega ogrevanja v Sloveniji.

 

Celotno sporočilo za javnost je v priponki.

 

S spoštovanjem

Energetika Ljubljana

Datoteke
Datoteka ENLJ_Obvestilo o spremembi cene toplote s 1. 1. 2024 [docx | 301,2 KB]
Datoteka Primerjava stroškov ogrevanja v sistemih daljinskega ogrevanja v Sloveniji [docx | 214,3 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n