Aktualno

Obvestilo o spremembi cene toplote z majem 2022

S 1. majem višja cena toplote

Energetika Ljubljana vse do konca ogrevalne sezone 2021/2022 cene toplote v daljinskem ogrevanju Ljubljane ni spreminjala in tako uspela držati obljubo, ki jo je uporabnikom dala z decembrom 2021. Zaradi vse višjih cen energentov (zemeljskega plina, premoga, lesne biomase, ELKO), ki jih uporablja za proizvodnjo toplote, kot tudi potrebnih emisijskih kuponov, pa je po ogrevalni sezoni primorana variabilno ceno toplote uskladiti s stroški. Z majem bo variabilna cena toplote višja za 12,75 odstotka oz. za 9,5 evra na megavatno uro (z obstoječih 75,33 se bo dvignila na 84,94 EUR/MWh), ta dvig pa se bo na položnici za mesec maj odrazil kot približno 8-odstotna podražitev.

Celotno obvestilo je v priponki.

Datoteke
Datoteka ENLJ_Obvestilo o spremembi cene toplote [docx | 318,6 KB]
PDF icon ENLJ_Obvestilo o spremembi cene toplote (pdf) [pdf | 350,4 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n