Aktualno

Obvestilo - sprememba cene plina s 15. 5. 2022

Letošnja ogrevalna sezona se počasi približuje koncu. Zaznamovali so jo rekordni skoki cen energentov, predvsem zemeljskega plina. Energetika Ljubljana si je vso ogrevalno sezono prizadevala za kar najmanjše možne spremembe cene plina za končne uporabnike, kar je povzročilo visoko izgubo na tej dejavnosti. Po koncu ogrevalne sezone, 15. maja, se bo tako cena plina ponovno dvignila, in sicer za 50 odstotkov oz. za 24,25 evrov - s sedanjih 48,50 evrov za megavatno uro na 72,75 evrov za megavatno uro oz. s sedanjih 0,04850 evra za kilovatno uro na 0,07275 evra za kilovatno uro. Ta cena pa bo še vedno nižja od borznih cen plina, in sicer skoraj za polovico.

 

Celotno obvestilo je v prilogi.

Datoteke
Datoteka ENLJ_Obvestilo o spremembi cene plina (word) [docx | 273,1 KB]
PDF icon ENLJ_Obvestilo o spremembi cene plina (pdf) [pdf | 184,7 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n