Info za uporabnike.

Cenik - plin - 1. 11. 2021 - Občina Grosuplje

Od leta 2018 dalje je Energetika Ljubljana izvajala tržno distribucijo zemeljskega plina na območju Občine Grosuplje. Prebivalci Grosuplja so do zdaj uporabljali utekočinjen zemeljski plin (UZP) iz skladišča utekočinjenega zemeljskega plina (UZP) pri gasilskem domu v Grosuplju. Z mesecem novembrom 2021 pa se lahko prebivalci oskrbujejo z zemeljskim plinom iz distribucijskega omrežja Energetike Ljubljana, ki se na obstoječe plinovodno omrežje Energetike Ljubljana  priključi v občini Škofljica. 

Načrt območja plinifikacije občine Grosuplje za obdobje 2021-2025 določa območje obstoječega plinovodnega omrežja in območje širitve plinovodnega sistema v naslednjih 5 letih, na njem pa velja obveznost priključitve objektov na distribucijski sistem zemeljskega plina.

 Plinifikacija Grosuplja (2021-2025)

Datoteke
PDF icon redni-cenik-zp_1.10.2021_ps1_ps9.pdf [pdf | 235,7 KB]
PDF icon sprememba-1-splosnih-pogojev-za-prodajo-in-nakup-zemeljskega-plina-kv_predlog-mpc.pdf [pdf | 118,8 KB]
PDF icon cenik-tarifnih-postavk-omreznine-za-distribucijski-sistem-zemeljskega-plina-na-geografskem-obmocju-obcine-grosuplje.pdf [pdf | 100,8 KB]
PDF icon splosni-pogoji-za-prodajo-in-nakup-zemeljskega-plina-1.-1.-2021.pdf [pdf | 204,2 KB]
PDF icon sprememba-2-splosnih-pogojev-za-prodajo-in-nakup-zemeljskega-plina.pdf [pdf | 133,4 KB]
PDF icon splosni-pogoji-za-prodajo-in-nakup-zemeljskega-plina.pdf [pdf | 232,7 KB]
PDF icon son-grosuplje.pdf [pdf | 871,4 KB]
PDF icon izjava-o-odstopu-od-pogodbe.pdf [pdf | 605,9 KB]
PDF icon informacija-in-navodila-kupcu-energenta-v-primeru-odpovedi-pogodbe-sklenjene-na-daljavo_.pdf [pdf | 106,6 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n