Info za uporabnike

Cenik hlajenje

Energetika Ljubljana predvsem večjim odjemalcem ponuja možnost uvedbe daljinskega hlajenja, kjer se hlad za potrebe objekta namesto klasično iz elektrike pridobiva s pomočjo toplote iz vročevodnega sistema, pare ali zemeljskega plina. Tak način pridobivanja hladu se z vidika uporabnika ne razlikuje od klasičnega, ima pa nekaj pomembnih prednosti:

  • globalno zmanjšuje emisije toplogrednih plinov,
  • agregati so nezahtevni za vzdrževanje in imajo zelo dolgo življenjsko dobo.

Oskrba uporabnikov z grelno in hladilno energijo iz daljinskih energetskih sistemov bistveno prispeva k smotrni porabi energije in varovanju okolja. Daljinsko hlajenje je zato v urbani sredini ustrezno nadomestilo za klasične električne sisteme.

Datoteke
PDF icon cenik_toplote_za_hlajenje_1._6._2023.pdf [pdf | 59,8 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n