Aktualno

Sprememba v Tarifnem sistemu za prodajo toplote iz vročevodnega omrežja Energetike Ljubljana

Obveščamo vas, da se zaradi sprejetja novih Splošnih pogojev za dobavo in odjem toplote in hladu iz distribucijskega omrežja za geografsko območje Mestne občine Ljubljana (Ur.l.RS, št. 47/2012) v Tarifnem sistemu za prodajo toplote iz vročevodnega omrežja Javnega podjetja Energetike Ljubljana, d.o.o., Verovškova 70, Ljubljana (Uradni list RS, št. 76/1997 z dne 10.12.1997, v nadaljevanju: Tarifni sistem) spremenijo členi, ki se sklicujejo na Splošne pogoje za dobavo in odjem toplote in hladu:

  • V 17. členu Tarifnega sistema se besedilo v oklepaju (»20. člen pogojev za dobavo in odjem toplote iz vročevodnega sistema«) nadomesti z besedilom (»43. člen in 45. člen Splošnih pogojev za dobavo in odjem toplote in hladu«)
     
  • V 23. členu Tarifnega sistema se besedilo »z 19. in s 45. členom pogojev za dobavo in odjem toplote iz vročevodnega omrežja« nadomesti z besedilom »s 35. členom in 72. členom Splošnih pogojev za dobavo in odjem toplote in hladu«
     
  • V 24. členu Tarifnega sistema se besedilo »36. členu pogojev za dobavo in odjem toplote iz vročevodnega omrežja« nadomesti z besedilom »54. členu Splošnih pogojev za dobavo in odjem toplote in hladu«

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n