Aktualno

Energetika Ljubljana še niža ceno zemeljskega plina - do 40%!

S 1. novembrom 2012 v Energetiki Ljubljana zopet nižamo ceno zemeljskega plina.

Nova neto cena zemeljskega plina bo tako znašala 0,3589 evrov na standardni kubični meter, kar pomeni 30% znižanje glede na raven cen iz meseca septembra 2012, ta cena pa bo bo veljala najmanj do 31. decembra 2012.

Po novem letu zagotavljamo, da cena ne bo presegla 0,3970 evrov na standardni kubični meter in sicer najmanj do konca ogrevalne sezone.

Poleg znižanja cen zemeljskega plina za gospodinjske in poslovne odjemalce pa ima Energetika Ljubljana še vedno v ponudbi akcijski paket »Bodi aktiven, zmanjšaj račun«, ki odjemalcem zagotavlja skoraj 40% nižjo ceno zemeljskega plina glede na raven cen iz septembra 2012.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n