Aktualno

Sporočite stanje plinomera

Zaradi izredno visokih cen energentov in številnih zakonodajnih sprememb odjemalcem zemeljskega plina svetujemo, da redno mesečno sporočajo stanje plinomera.  

Ker plinomeri niso daljinsko odčitavani, se stanje plinomerov ocenjuje v skladu z veljavno metodologijo. Razlike med oceno in dejansko porabo se sicer usklajujejo z rednim letnim popisom operaterja, vendar nas lahko tudi negativno presenetijo. 

 

Zaradi ohranjanja sprotnega nadzora nad porabo in posledično stroški ter v izogib nepričakovanih (visokih) letnih poračunov odjemalcem svetujemo, da redno mesečno sporočajo stanje plinomera. To lahko naredijo zadnjih 5 koledarskih dni v mesecu, in sicer preko:

  • SMS sporočila na številko 041 782 882,
  • klica na brezplačno številko 080 28 82,
  • spletnega portala MOJ RAČUN ali
  • e-sporočilo na info@energetika.si.

Podrobnejše informacije o oddaji števčnega stanja so vam na voljo tukaj.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n