Aktualno

Pridobitev nepovratnih finančnih spodbud

Energetika Ljubljana v okviru Programa za doseganje prihrankov energije podpira izvedbo naslednjih ukrepov učinkovite rabe energije v obstoječih stavbah:

 • vgradnja nove toplotne postaje za ogrevanje in/ali pripravo tople sanitarne vode:
  • ob prvi priključitvi na sistem daljinskega ogrevanja ali
  • ob vgradnji nove toplotne postaje, ki zamenja dotrajano toplotno postajo;
 • vgradnja novega kotla na zemeljski plin z visokim izkoristkom:
  • ob prvi priključitvi na sistem distribucije zemeljskega plina ali
  • ob zamenjavi dotrajanega kotla na zemeljski plin;
 • vgradnja toplotne črpalke s pogonom na zemeljski plin
 • vgradnja novega plinskega kotla z visokim izkoristkom na območjih, kjer je v prihodnosti predvidena izgradnja distribucijskega omrežja zemeljskega plina Energetike Ljubljana.

Tistim, ki želite izvedbo energetske storitve zaupati Energetiki Ljubljana, nudimo komercialni popust, če pa želite investicijo izvesti v lastni režiji, se lahko prijavite v akcijo, kjer vam lahko dodelijo nepovratne finančne spodbude za ukrepe v večjo energijsko učinkovitost. 

Akcija je podaljšana do 31. 12. 2018, več o njej pa lahko preberete na tej povezavi.

Datoteke
PDF icon Pogoji ugodnosti pri nakupu energetskih storitev Energetike Ljubljana d.o.o. [pdf | 154,8 KB]
PDF icon Pogoji ugodnosti pri nakupu energetskih storitev Energetike Ljubljana d.o.o. - 1. 10. 2018 [pdf | 106,5 KB]
PDF icon Splošni pogoji za pridobitev nepovratne finančne spodbude za izvedbo ukrepa učinkovite rabe energije [pdf | 172,3 KB]
PDF icon Splošni pogoji za pridobitev nepovratne finančne spodbude za izvedbo ukrepa učinkovite rabe energije - 1. 10. 2018 [pdf | 253,8 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n