Aktualno

Povabilo k oddaji ponudbe: Izdelava in obnova notranje plinske napeljave

Objavljamo Povabilo k oddaji ponudbe ter obrazec predračuna št. JPE-ST-27/23 za izbiro izvajalcev za sklenitev okvirnih sporazumov za izdelavo in obnovo notranje plinske napeljave (NPN), vključno z vgradnjo/zamenjavo plinskega grelnika vode (plinskega kotla).

Dokumentacija se nahaja med prilogami.

Lep pozdrav.

Energetika Ljubljana

 

Datoteke
Datoteka Povabilo_Izdelava in obnova notranje plinske napeljave [docx | 159,7 KB]
Office spreadsheet icon Obrazec_Izdelava in obnova notranje plinske napeljave [xls | 499,5 KB]
Datoteka Pojasnilo k povabilu [docx | 14,1 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n