Aktualno

Pojav lažnih elektronskih sporočil



Obveščamo vas, da so se pojavila lažna elektronska sporočila. Zadeva poslanega sporočila je: ENERGETIKA LJUBLJANA D.O.O. Eračun 303-2-14844770. Elektronska sporočila vsebujejo priponko .IMG, ki pa skorajda vedno vsebuje škodljivo vsebino. Pošiljatelj elektronskega sporočila je zakrit, šele po podrobnejšem pregledu lahko zaznate lažni naslov eblro@setcce.si. Prejemnikom teh sporočil svetujemo, da priponke v sporočilu ne odpirate, sporočilo pa trajno izbrišete.


Energetika Ljubljana od julija dalje za distribucijo elektronskih računov uporablja izključno naslov energetika.ljubljana@eracuni.e-jhl.si.
 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n