Aktualno

Plinifikacija Grosuplja (2021-2025)

Energetika Ljubljana je izvajalec tržne distribucije zemeljskega plina na območju Občine Grosuplje, ki se ureja z Odlokom o načinu izvajanja lokalne gospodarske javne službe operaterja distribucijskega sistema zemeljskega plina v Občini Grosuplje (Uradni list RS, št. 18/2017).

V skladu s četrtim odstavkom 18. člena odloka, ki določa obveznost priključitve objektov na distribucijski sistem in uporabo zemeljskega plina, Energetika Ljubljana objavlja karto območij plinifikacije (Načrt območja plinifikacije občine Grosuplje za obdobje 2021-2025, jan. 2021).

Načrt določa območje obstoječega plinovodnega omrežja in območje širitve plinovodnega sistema v naslednjih 5 letih, na njem pa velja obveznost priključitve objektov na distribucijski sistem zemeljskega plina.

Datoteke
PDF icon grosuplje_plinifikacija_2021-2025_a0.pdf [pdf | 12,9 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n