Aktualno

Od 1. novembra nižja cena toplote

V času zelo visokih cen energentov nas veseli, da lahko uporabnike daljinskega ogrevanja v Ljubljani obvestimo, da smo s 1. novembrom znižali variabilno ceno toplote, in sicer za dobrih 13 odstotkov. Po novem cena toplote v Ljubljani znaša 79 evrov na megavatno uro, kar je za 12 evrov manj od do sedaj veljavne cene (91,4 EUR/MWh). Ključen razlog, da smo lahko v Energetiki Ljubljana znižali ceno toplote, so nižji pričakovani stroški goriv do konca letošnjega leta. Zaradi ugodnih vremenskih pogojev je možna ugodnejša struktura porabe goriv - več proizvodnje iz premoga ter poraba cenejšega ELKO namesto plina.

Datoteke
PDF icon Od 1. novembra nižja cena toplote [pdf | 198,3 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n