Aktualno

Obvestilo o preizkusih

Spoštovani,

z novo plinsko-parno enoto smo v fazi testiranja obratovanja novih plinskih turbin. Preizkusi vključujejo tudi zagone turbin s pomočjo rezervnega goriva, ki je ekstra lahko kurilno olje (ELKO). V času zagona plinskih turbin na ELKO pa lahko pride do kratkotrajnega pojava črnega dima. Poenostavljeno povedano, ob zagonu se kratkotrajno pokadi (temno je zaradi zgorevanja ELKO).

Plinsko-parna enota bo sicer obratovala na zemeljski plin, za potrebe vseh preizkusov do njenega tekočega obratovanja pa moramo preizkusiti tudi uporabo tekočega rezervnega goriva (ELKO).

 

Hvala za razumevanje.

 

Energetika Ljubljana

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n