Aktualno

Obvestilo o periodičnem pregledu distribucijskega sistema zemeljskega plina

Obveščamo vas, da izvajamo periodični pregled distribucijskega sistema, ki vključuje pregled distribucijskega plinovoda in priključkov. Namenjen je zagotavljanju varnosti in zanesljivi oskrbi uporabnikov z zemeljskim plinom.

Pri pregledu ugotavljamo morebitna uhajanja zemeljskega plina z metodami površinskega zaznavanja koncentracije. Za celovito izvedbo potrebujemo dostop do površine nad plinovodom ali priključkom, vključno z glavno plinsko zaporno pipo. V primeru, da pregleda ne bo možno opraviti zaradi nedostopnosti glavne plinske zaporne pipe ali površine oz. če je le-ta na ograjenem privatnem zemljišču, boste prejeli pisno obvestilo s kontaktnimi podatki za dogovor o naslednjem možnem terminu.

Pregled izvajajo zaposleni  Energetike Ljubljana, ki se lahko na vašo zahtevo izkažejo s službeno identifikacijsko kartico (Ne nasedajte lažnim plin mojstrom | Energetika Ljubljana).

Datoteke
PDF icon Tacen - seznam ulic za pregled [pdf | 200 KB]
PDF icon Tomačevo - seznam ulic za pregled [pdf | 183,8 KB]
PDF icon sistemska_kontrola_distribucijskega_sistema_0_1.pdf [pdf | 434 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n