Aktualno

Obiščite nas na sejmu DOM

[tweet content="Vse življenje se trudimo, da bi si ustvarili dom. Dom ni le osrednja točka našega življenja, temveč je način bivanja."]Obiščite nas na Sejmu Dom v času od 13. do 18. marca 2018 na Gospodarskem razstavišču.[/tweet]

Da bi bilo bivanje v vašem domu brezskrbno in polno okolju prijazne energije, zagotavljamo v Energetiki Ljubljana.

Vabimo vas, da nas v času od 13. do 18. marca obiščete v našem domu na sejmu Dom, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Za vas smo pripravili sejemske ugodnosti:

 

  • ugodna pomladna cena elektrike,

  • nagradna igra Mesec brezplačne elektrike,

  • darilo za nove člane Kluba Zvestoba ogreva.

 

Toplo vabljeni. 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n