Aktualno

Februarja 2013 začetek brezplačnih zamenjav vodomerov s toplotnimi števci

V januarju 2013 je Energetika Ljubljana začela z obveščanjem posameznih lastnikov in upravnikov o predvidenih terminih brezplačnih zamenjav vodomerov s toplotnimi števci v toplotni postaji za ogrevanje sanitarne tople vode.

Dela se bodo izvajala po območjih. O točnem datumu vgradnje bodo posamezni lastniki in upravniki obveščeni naknadno z dopisom, lahko nam pa podpisano "Soglasje za prehod vodomerov" (v prilogi) vrnete že prej .

Dobava toplotne energije na dan vgradnje bo motena do največ osem ur.

Datoteke
PDF icon Dopis za prehod vodomerov - feb 2013 [pdf | 225 KB]
Datoteka Soglasje za prehod vodomerov - lastnik [docx | 18,4 KB]
Datoteka Soglasje za prehod vodomerov - upravnik [docx | 18,7 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n