Delite toplino s prijatelji

Od 5. junija do 15. novembra 2014  ste lahko odjemalci zemeljskega plina ENERGETIKE LJUBLJANA sodelovali v akciji "Delite toplino s prijatelji" in ste si lahko zagotovili nagrado v višini do 50 EUR.

Prijave v akcijo niso več mogoče! Prijave smo sprejemali do 15. 11. 2014.

Pravilnik in pogoji akcije so objavljeni v spodnjih prilogah.

 

 

 

 

Datoteke
PDF icon Letak s kuponom "Delite toplino s prijatelji" [pdf | 218,9 KB]
PDF icon Pravilnik in pogoji o izvedbi akcije "Delite toplino s prijatelji" [pdf | 312,7 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n