O družbi

Okoljsko merilno mesto v nizkotlačni kotlovnici po sklopih

Predmet javnega naročila
Okoljsko merilno mesto v nizkotlačni kotlovnici po naslednjih sklopih:
1. sklop: Dobava in montaža okoljske merilne postaje
2. sklop: Dobava in montaže jeklenega podesta z dostopi za namestitev senzorike merilne postaje
Številka javnega naročila JPE-SPV-170/23
Datum objave 18. 5. 2023
Rok za oddajo ponudb 1. 6. 2023 do 10h
Kontakt  
Povezava do objave javnega naročila na portalu javnih naročil https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=480102

 

Datoteke
Package icon razpisna dokumentacija [zip | 4,4 MB] Package icon pojasnilo št. 1 s popisom del [zip | 135,6 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n