Info za uporabnike

Cenik - plin - 1. 9. 2014

Cena za oskrbo z zemeljskim plinom je od 1. februarja 2008 sestavljena iz:

1. Cene za uporabo omrežij
Akt o določitvi omrežnine za uporabo distribucijskega omrežja zemeljskega plina na geografskem območju občin: Mestna občina Ljubljana, Občina Brezovica, Občina Dobrova - Polhov Gradec, Občina Dol pri Ljubljani, Občina Ig, Občina Medvode, Občina Škofljica in Občina Log - Dragomer (Uradni list RS, št. 108/2012).

V spisku priloženih cenikov (spodaj) si lahko ogledate:

  • cene za distribucijo zemeljskega plina po odjemnih skupinah
  • cene za izvajanje meritev

Sistemski operater distribucijskega omrežja (SODO) opravlja poleg storitev, ki jih pokrivata omrežnina in znesek za izvajanje meritev še nekatere druge storitve, za katere pa mora v skladu s Splošnimi pogoji za dobavo in odjem oblikovati in javno objaviti cenik teh storitev. Večinoma gre za storitve po naročilu in se posamezne postavke ne bodo pojavljale na rednih mesečnih računih za zemeljski plin. Veljaven Cenik storitev SODO si lahko ogledate spodaj v spisku priloženih cenikov.

2. Cene za dobavljeni zemeljski plin

Veljaven cenik je v spodnji datoteki.

Datoteke
PDF icon cenik_za_dobavo_zemeljskega_plina_-_1.6.2014.pdf [pdf | 121,3 KB]
PDF icon cenik_za_distribicijo_zemeljskega_plina_poodjemnih_skupinah_1.1.2014.pdf [pdf | 149,3 KB]
PDF icon cenik_za_izvajanje_meritev_za_leto_2014.pdf [pdf | 255,8 KB]
PDF icon cenik_storitev_sistemskega_operaterja_distribucijskega_omrezja-1.9.2014.pdf [pdf | 2 MB]
PDF icon cenik_storitev_dobavitelja_zemeljskega_plina_1.9.2014.pdf [pdf | 258,6 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n