Aktualno

Zelo močan zvok iz toplarne

Danes med 11.30 in 13.00 je bil občasno zelo močan in moteč zvok iz enote TE-TOL. Do tega je prišlo zaradi izpada kotla 1, ob čemer se je aktiviral varnostni ventil, ki skozi svoje odprtine v zrak spusti paro (kot velik bel oblak). Čeprav je zvok zelo moteč, ta hkrati pomeni, da je varnostni ventil ob izpadu kotla odreagiral pravilno. Para je samo del tega varnostnega ukrepa.

Vsem, ki vas je zvok zelo zmotil, se iskreno opravičujemo. Hkrati obveščamo, da je bila kljub izpadu kotla 1, oskrba s toploto v sistemu daljinskega ogrevanja neovirana. Tudi delovanje kotla 1 je že ponovno vzpostavljeno in normalno obratuje.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n