Aktualno

Sprememba povabila k oddaji ponudbe

DOBAVA LESNIH SEKANCEV ZA OBDOBJE AVGUST 2021 - JULIJ 2022

 

Zaradi ukrepov države naročnik spreminja točko 1.7 dokumentacije, ki se sedaj glasi:

 

»1.7.    REPREZENTATIVNI VZOREC SEKANCEV

 

Do 16. 4. 2021 do 10.00 ure mora ponudnik na naslov JAVNO PODJETJE ENERGETIKA LJUBLJANA d.o.o., Toplarniška ulica 19, 1000 Ljubljana priložiti tudi reprezentativni vzorec (primerno pakiran – hermetično zaprt) sekancev, v količini pet (5) kg. Vzorec se odloži na recepciji.

 

Reprezentativni vzorec pomeni vzorec sekancev, ki jih namerava ponudnik dobavljati naročniku in ne vzorec sekancev, katerega je ponudnik pripravil, da bi naredil najboljši vtis na naročnika. «

 

Povezava na dokumentacijo

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n