Aktualno

Prekinitev oskrbe z zemeljskim plinom na območju Kosez

Obveščamo odjemalce zemeljskega plina v stavbah:

PODUTIŠKA CESTA:     med 30 in 76 (soda št.);

UL. BRATOV UČAKAR: med 4 in 138 (soda št.);

URANIČEVA ULICA:     vsi odjemalci;

da je danes, to je v torek, 3. 4. 2018, med 14. in do predvidoma 18. ure
PREKINJENA DOBAVA PLINA ZARADI POPRAVILA POŠKODBE GLAVNEGA PLINOVODA, KI POTEKA PO ULICI BRATOV UČAKAR.
Prosimo, da izklopite plinske naprave ter zaprete pipo pred plinomerom oz. plinsko napravo, s čimer bomo dosegli največjo možno varnost pri ponovnem spuščanju plina v priključni plinovod in notranjo napeljavo.
V primeru kakršnihkoli težav pri uporabi plinskih trošil po vnovičnem odprtju plina, prosimo pokličite našo dežurno službo, na telefon: 5889 446.

 

HVALA ZA RAZUMEVANJE!

 

Distribucijska služba

Igor Benedičič l.r., vodja

        

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n