Aktualno

Prekinitev dobave toplote za pripravo sanitarne tople vode med 4. in 7. avgustom na območju Center – Vič

Energetika Ljubljana bo v času od 4. do 7. avgusta na Slovenski cesti izvajala obsežnejša vzdrževalna dela na vročevodnem omrežju, natančneje v kolektorju pod Slovensko cesto. Dela zahtevajo popolno zaustavitev in izpraznitev vročevodnega omrežja na območju Viča in dela Centra, zaradi česar bo stanovalcem na tem območju prekinjena dobava toplote za pripravo sanitarne tople vode, in sicer od ponedeljka, 4. avgusta, od 8. ure zjutraj, do predvidoma četrtka, 7. avgusta 2014, do 22. ure zvečer. 

Zaradi dimenzije cevovoda in njegove lokacije gre za velik vzdrževalni poseg, zaradi česar predvidenih del ni možno izvesti v krajšem času kot napovedano. Zavedamo se, da je vsaka daljša prekinitev oskrbe zelo moteča, zato se vsem odjemalcem, ki  v času vzdrževalnih del ne bodo mogli uporabljati sanitarne tople vode, opravičujemo za nevšečnosti in jih prosimo za razumevanje. Vzdrževalna dela so nujno potrebna za učinkovito delovanje in varnost distribucijskega sistema, za katerega smo odgovorni skrbeti v Energetiki Ljubljana. Iz tega razloga se trudimo večja vzdrževalna dela izvajati v času, ko je s prekinitvijo oskrbe s toploto prizadetih kar se da najmanjše število odjemalcev, to je izven ogrevalne sezone.

Območje prekinitve dobave toplote in dodatne informacije

Obseg celotnega območja oz. seznam toplotnih postaj, katerim bo prekinjena oskrba, je  dostopen na povezavi Dela na omrežju. Zaradi del in spremembe tlaka v sistemu lahko sicer prekinitev dobave toplote zaznajo tudi nekateri objekti izven tega območja.

Za informacije o poteku vzdrževalnih del oz. območjih prekinitve oskrbe so odjemalcem na voljo:

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n