Aktualno

Povabilo k oddaji ponudbe

DOBAVA LESNIH SEKANCEV ZA OBDOBJE OKTOBER 2019 - MAJ 2020

Rok za oddajo ponudbe: 19. 4. 2019, do 10.00.

Vabimo vas, da v skladu s povabilom k oddaji ponudbe oddate svojo ponudbo.

 

Povabilo:
DOKUMENTACIJA ZA ODDAJO NAROČILA št. JPE-SPV-90/19 (word)

DOKUMENTACIJA ZA ODDAJO NAROČILA št. JPE-SPV-90/19 (pdf)

Datoteke
Datoteka DOKUMENTACIJA ZA ODDAJO NAROČILA št. JPE-SPV-90/19 [docx | 226,7 KB]
PDF icon DOKUMENTACIJA ZA ODDAJO NAROČILA št. JPE-SPV-90/19 [pdf | 924,5 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n