Aktualno

OBVESTILO UPORABNIKOM

Obveščamo vas, da smo skladno z ukrepi preprečevanja širjenja korona virusa, ki povzroča bolezen COVID-19, do preklica uvedli naslednje ukrepe:

  • prepoved sprejemanja strank na sedežu družbe Energetika Ljubljana;
  • vloge strank sprejemamo zgolj v elektronski obliki ali po navadni pošti;

Za vas smo dosegljivi:

  • v Kontaktnem centru, na brezplačni telefonski številki 080 2882;
  • preko navadne pošte: Energetika Ljubljana, d. o. o., Verovškova ulica 62, 1000 Ljubljana
  • na elektronskem naslovu: info@energetika.si;
  • dežurna služba 24/7 (PLIN): T: 01/ 5889 446 ali 080 2882  (izberite 4, nato izberite 1);
  • dežurna služba (TOPLOTA): T: 01/5889 537  ali 080 2882 (izberite 4, nato izberite 2).

Hvala za razumevanje!

Energetika Ljubljana

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n