Aktualno

OBVESTILO PREBIVALCEM

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo v torek, 2. 6., od predvidoma 8. do 11. ure, v okolici proizvodne enote Energetike Ljubljana v Mostah  občasno lahko prihajalo do povečanega hrupa zaradi preskušanja delovanja varnostnih ventilov na parovodu kotla 1. Ob aktivaciji varnostnih ventilov se v zrak namreč spusti vodna para, kar se sliši kot močnejši in zato moteč izpuh ali pisk. Para je za zdravje človeka neškodljiva.

Vsem okoliškim prebivalcem se zahvaljujemo za potrpežljivost in razumevanje. Preskusi varnostnih ventilov so namreč pomembni sestavni del rednega vzdrževanja naših proizvodnih naprav za električno in toplotno energijo.

 

Energetika Ljubljana

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n