Aktualno

Obvestilo - izpihovanje novega parovodnega ocevja

Obveščamo, da na projektu PPE-TOL uspešno napredujemo s fazo vročih zagonov. Sedaj izvajamo nekaj urne dnevne sinhronizacije generatorjev plinskih turbin z električnim omrežjem, kar v praksi pomeni, da z novo enoto v tem času že proizvedemo električno energijo, ki jo oddamo v elektroenergetsko omrežje.

Obenem pa smo začeli tudi z izpihovanjem novega parovodnega ocevja, kar konkretno pomeni, da s paro čistimo notranjost parovodnih cevi. Pri tem procesu se para vidno sprošča v ozračje, zato obstaja tudi večja možnost za občasno povečan hrup.

Izpihovanje novega parovodnega ocevja bo trajalo predvidoma tri tedne. 

Za morebitne nevšečnosti se vsem okoliškim prebivalcem opravičujemo in vas obenem prosimo za razumevanje.

Energetika Ljubljana

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n