Aktualno

Obvestilo

Obveščamo, da je v sklopu vročih testov plinske turbine nove plinsko-parne enote v enoti TE-TOL prišlo do izpusta vodne pare in s tem do povečanega hrupa v neposredni okolici. Vsem okoliškim prebivalcem se opravičujemo in hkrati prosimo za razumevanje.

Plinsko-parna enota bo omogočila, da zmanjšamo uporabo premoga za 70 %, zato predstavlja največjo energetsko-okoljsko naložbo doslej in s tem tudi pomemben korak na poti razogljičevanja virov za proizvodnjo toplotne in električne energije v Energetiki Ljubljana.

Do povečanega hrupa bo lahko v času potrebnih vročih zagonov, ki predstavljajo pomemben mejnik pred poskusnim in rednim obratovanjem novih naprav, še prihajalo.

Hvala vsem za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n